top of page

Referenser

"I have had the pleasure and privilege to be the sponsor for Service Excellence in Nordea Private Banking for some years now. During that period I have regularly been in contact with and worked quite close with Marie-Christine, who has been heavily involved - the last couple of years as Nordic head and main driver of our various cross border initiatives. Her energy, competence and passion will be missed going forward, and I can simply just recommend her strongly to anyone who wants things done! Best, Torsten"


Torsten Østensen, Head Nordea Private Banking Norway


”Marie-Christine Lindström är en synnerligen engagerad och entusiasmerande person med breda insikter om kulturbyggande och förändringsprocesser samt en unik och mångårig erfarenhet av strategiskt och operativt kundnöjdhetsarbete. Hon är lika bra som coach till individer som inspiratör till större grupper.”


Malin Lilliecrona, Head of Wealth Specialist Services Nordea Private Banking

 

”Med en aldrig sinande energi och glädje kombinerat med ett stort kundfokus. Så skulle jag beskriva vårt samarbete. Marie-Christine bidrar med nya vinklar och har förmågan att hitta ständiga förbättringar. Trovärdig, engagerad och kravställande på ett sunt sätt! Detta har hjälpt mig mycket i utvecklingen av den affär jag ansvarar för.”


Mårten Pihlblad, Head of Nordea Private Banking NorrMellanSverige


”Marie-Christine är en kreativ, ambitiös och driven kollega som gör skillnad. Hon är en utmärkt talare, retoriskt mycket skicklig som kan fånga publiken på ett sätt som många inte kan. Hon har många års erfarenhet av området service excellence där hon snabbt och utmärkt kan ta fram trender, analyser och förslag på hur man kan utveckla andra för att få kunder ännu mer nöjda. Jag tycker att hon är en inspirerande coach som alltid stöttar. Jag vill också understryka att det också alltid roligt att jobba med Marie-Christine som alltid sprider glädje runt omkring sig”


Anne Höglund, chef Nordea Private Banking Stockholm


"Du har hjälpt mitt team med att fokusera på att få ännu nöjdare kunder, analysera vad vi gör bra och vad vi skulle kunna göra ännu bättre. Du bidrar med djup kunskap kring kundnöjdhet, positiv energi, analys av nuläge och förslag på hur man tar kundnöjdheten till nästa steg. Allt detta gör du dessutom på ett inspirerande sätt. Vi har arbetat tillsammans under många år och jag har alltid uppskattat både din kunskap och dig som kollega. Det är helt enkelt kul att arbeta tillsammans med dig!"


Pernilla Frisk, Head of Wealth Services, Nordea Private Banking


"Marie-Christine är ett energiknippe och en idéspruta utan dess like! Hon har alltid att tydligt kundfokus, reflekterar mycket och ifrågasätter valda sanningar. Med ett stort engagemang och passion i kombination med en kraftfull retorik får Marie-Christine andra med sig och inspirerar. Det har varit ett nöje att jobba i samma projekt som Marie-Christine då hon får alla i gruppen att känna sig sedda och värdefulla"


Emmy Lööf, Driving improvements of customer value propositions @Nordea

 

 

"Jag har haft det stora förmånen att få samarbeta med Marie-Christine och se henne in action på scen då hon ansvarade för en av Nordeas stora personalkonferenser. Marie-Christine var inte bara ett proffs på att strukturera och leda utan är även fantastisk estradör på scenen. Med en härlig blandning av kunskap, humor och härliga metaforer fångade hon deltagarna direkt vilket gav energi inför hela konferensen. För mig var detta världsklass."


Susanne Pettersson , Föreläsare,  Årets talare 2018,  Utbildare, Författare


"Marie Christine is one of a kind. She has the rare capacity to apply her charismatic presence to a wide range of situations. One quality that always strikes med with Marie Christine is PURE CLARITY. With this quality she communicates and leads people, building credibility and impact. She’s courageous and inspirational, always speaking what needs to be spoken in a digestive and uplifting manner. She builds trust, moving people to act. She’s really one of kind!”


Roxana Kia, Trusted executive advisor/Leadership Communication trainer. Unleashing Impact Leaders and Communicators

 

”Marie-Christine är professionell, passionerad och driven med största fokus på service excellence och kundupplevelsen. Hon har en outtröttlig "can-do, will-do"-attityd och förmåga att se vad som behöver göras och i vilken ordning. Marie-Christine är leveranssäker och rör sig lätt mellan alla olika nivåer inom ett företag med samma självklara och samtidigt ödmjuka sätt.” 


Anita Miras Landelius, Wealth Marketing Partner, Nordea


"Att jobba med Marie-Christine är ett sant nöje! Jag har vid flera tillfällen fått äran att samarbeta med Marie-Christine och varje gång slås jag av hennes enorma driv för nöjda kunder. Även om jag lyssnat eller tagit del av hennes föreläsningar/workshops flera gånger, tar jag alltid med mig något nytt. Hon är en sann inspiratör, ser saker som andra inte gör, får med sig olika typer av människor, skapar passion och insikt i hjärtefrågor. Hon får alla att se att kundnöjdhet och lönsamhet går hand i hand. Jag rekommenderar henne varmt till alla som jobbar med kund - oavsett små eller stora team, framgångsrika eller mindre framgångsrika - Marie-Christine gör skillnad vart hon än är!"


Rebecca Blad Flodin, Deputy Head of Branch Region på Nordea


”Under dessa 14 år av samarbete vet jag vad som händer i en grupp efter tex en workshop med Marie-Christine. Då njuter jag ända in i själen av att se mina medarbetare blomstra , känna sig inspirerande, styrkta av att hur mycket dokumentation som än krävs så är det våra kunder och deras upplevelser det handlar om. Marie- Christine gör skillnad och sprider glädje med sin outsinliga källa av klokskap , entusiasm och oräddhet. Alltid ärlig och delar med sig av sina egna erfarenheter och ger av sig själv för att andra ska lyckas.”


Helena Dahl, kontorschef Nordea Bank


"Marie-Christine deserves the best recommendation. Working with MC has been such a great pleasure. She is so inspiring, full of great ideas, rewarding and also very serious and funny. In my long working life I have rarely met someone like MC and I would never hesitate to say yes to new projects and tasks with her again."


Susan Aa. Christensen , Senior Customer Advisor at Nordea Private Banking HNWI Nordea Private Banking Denmark

Adress

Nynna AB
Ciselörgatan 1
216 18 Limhamn

Telefon

070-280 73 14

E-post

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page