top of page

Pro Bono Monday

Pro Bono Monday

Det kan vara utmanande för mindre / nystartade företag att köpa specialistkompetens. Att diskutera kundupplevelsens möjligheter och utmaningar är mer än ett arbete för oss, det är vår absoluta passion. Därför har vi något vi kallar Pro Bono Monday.

Första måndagen i varje månad finns vi här för er som känner igen er i beskrivningen. En kostnadsfri timmes samtal över Teams eller telefon kring vart ni befinner er, vilka utmaningar ni vill överkomma etc. Vi lyssnar och delar med oss av våra tankar och erfarenheter. Inget att förlora, allt att vinna. Och inte minst – ett trevligt samtal kring det viktigaste ett företag har – kundernas upplevelse och nöjdhet.

Fyll i namn, telefonnummer och mail under fliken kontakt, alternativt maila oss. Först till kvarn gäller dessa dagarna och vi startar om med  nya anmälningar inför varje måndag. Max 1 timme / företag.


Kontakta oss via m.lindstrom@nynna.nu eller 070-280 73 14 för ett kostnadsfritt första samtal. 

”Marie-Christine är en kreativ, ambitiös och driven kollega som gör skillnad. Hon är en utmärkt talare, retoriskt mycket skicklig som kan fånga publiken på ett sätt som många inte kan. Hon har många års erfarenhet av området service excellence där hon snabbt och utmärkt kan ta fram trender, analyser och förslag på hur man kan utveckla andra för att få kunder ännu mer nöjda. Jag tycker att hon är en inspirerande coach som alltid stöttar. Jag vill också understryka att det också alltid roligt att jobba med Marie-Christine som alltid sprider glädje runt omkring sig”

Anne Höglund, chef Nordea Private Banking Stockholm

Adress

Nynna AB
Ciselörgatan 1
216 18 Limhamn

Telefon

070-280 73 14

E-post

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page