top of page

Nynnas månadstjänst

Nynnas månadstjänst

Med Nynnas månadstjänst får ert företag samma höga kvalitet på ert kundnöjdhetsarbete som om ni har en egen Customer Experience Manager anställd – men ni slipper höga löneåtagande och anställningar. Och ni betalar enbart för den tid och support ni behöver. Ni vet exakt kostnad och förväntansbild.
Enkelt och kostnadseffektivt, skräddarsytt, flexibelt, agilt och anpassningsbart.

Månadstjänsten är utvecklad för företag som vill arbeta högkvalitativt och effektivt för att nå och behålla hög kundnöjdhet men som inte vill bygga upp en intern CX (Customer Experience) enhet.

Månadstjänsten finns att tillgå med olika omfattningar att välja mellan med möjlighet att skräddarsy för att passa olika företagsbehov och önskemål.  Det ska vara rätt för just ert företag, oavsett om ni är ett ägarlett AB eller ett finansiellt institut/ konsultföretag/redovisningsbolag. Nystartat eller väletablerat.

Ni har en gemensam utgångspunkt: kundnöjdheten är viktig för er. Ni vet att fokus på höjd kundnöjdhet även leder till höjd medarbetarnöjdhet och lönsamhet.

En månadstjänst ska vara en klar vinstaffär för ert företag.

Vi lever i en ny tid. Hur har det påverkat era kunders nöjdhet och upplevelse mer er? Låt oss diskutera det under ett kostnadsfritt prova-på samtal. 


Kontakta oss via telefon 070-280 73 14 eller skicka ett mail till m.lindstrom@nynna.nu

Adress

Nynna AB
Ciselörgatan 1
216 18 Limhamn

Telefon

070-280 73 14

E-post

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page